Blivande sjukling

Har gått runt hela dagen och kännt mig nere. Tung i huvudet, ont i halsen, kliande och rinnande näsa och svidande och trötta ögon. Jag är påväg att bli sjuk (jag är sjuk!) och jag orkar verkligen inte med det just nu...


Fudgy Brownies

Alla lektioner idag, vilket är både bra och dåligt!
Bra: Korta lektioner.
Dåligt: Man får många läxor och stressar mellan lektionerna.

Det har varit över 100 grader idag! Haha, det är runt 38 svenska grader och det är så skönt! Ska vara det hela veckan nästan, eller det kommer typ sjunka lite, men varmt kommer det att vara i alla fall! Nej, nu måste jag göra läxor! Har mycket att skriva ihop till engelskan till imorron. Så länge bjuder jag på ett glasstips!


Otur bara att den inte finns hemma än, för den var så god! Hoppas verkligen att den når Sverige inom en snart framtid!


Helgen

Det har varit en intensiv helg! Jag tror jag visar den i bilder, enjoy!


I lördags drog vi till Stranden. Den låg vid Santa Cruz, men stranden vi var på hette Capitola. Det var runt 30 grader och strålande sol, så vi låg och stekte några timmar på stranden!


Fanns jättegulliga små hus vid stranden som alla hade olika färger (skulle inte vara helt fel att ha sommarställe i det lilla rosa huset, haha!)


Jag badade inte, men kände på vattnet och det var kallt! Vi såg även delfiner ute till havs som lekte och man såg deras fenor som kom upp, det var så coolt! Såg de säkert 20 gånger!


Dagen avslutades med att åka och titta på en amerikansk fotbollsmatch med college-killar! Var där med Sara, Fanny och Saras kusin (det var han som gick på colleget)


Sara posar med maskoten för colleget Foothill (de som vi hejade på). Hon lyckades även få några bilder med fotbollsspelarna, och för övrigt så innehöll kvällen massa flum och skratt!


Hela dagen idag har spenderats på IKEA! Vi köpte massor av möbler till nya huset och än är inte allt införskaffat! Totallt tog det en timma på lagret när jag, Fanny och pappa sprang runt och plockade ihop allt. Det blev sju vagnar fulla med kartonger och kvittot blev lååångt! Tur för oss att IKEA har home delivery, så vi får alla sakerna vi köpte levererade direkt till huset, som vi för övrigt flyttar in i på fredag!


Heading to the beach

Då det är värmeböjla här igen, så är dagens planer att åka till beachen. Vi tänkte åka ner till Santa Cruz och beachen där. Första gången jag kommer att åka i den nya bilen! Ska bli härligt att ligga i solen och bara slappa! Bad blir det nog inte, då det är svinkallt i Atlantens vatten.


Förra gången vi var till Santa Cruz var det fullt på beachen (då gick vi bara på piren)


JAAAAAA!!!

Dagen har rullat på med matte (hade ett litet quiz), ELD och historia. För övrigt så är US history så tråkigt! Historia blandat med politik är verkligen inte min favvo, och det är presic vad historian handlar om nu. The Constitution, vilket är lagar och hur USA skulle styras, och året är, tja... jag tror (om jag kommer igår rätt) runt 1850 (eller var det 1750)...?

Dagens händelse: Ett litet sms som sa så sjukt mycket och resulterade i super-duper-glädje! Malin ska komma hit och hälsa på mig på höstlovet! Gud vad jag längtar! Ska bli så himla roligt! Började typ hoppa och ropa AAAAAA när jag fick sms:et, men det var pure happiness!

Skyltar

Skyltar är alltid lika roliga att titta på i ett annat land! Vad sägs som "Döda Slutet" eller "Hoppets väg"?


Vilket minne!

Det börjar lika en vardag här för mig, även om varje vardag är unik. Och jag måste erkänna. Jag har minne som en guldfisk! Dagen går och när jag väl ska berätta vad som hänt kan jag inte komma på vad som hänt idag. Eller efter mycket tänkande kommer jag på vad jag gjort, men det måst vara ett teckan på att jag på något sätt börjar vänja mig vid livet här borta.

Filmdag, en perfekt beskriving av dagen! Tittade på film på alla mina tre lektioner (på en av dem hann vi faktiskt med att jobba lite också). Bästa var nog ändå på Anatomy/Physiology, för eftersom vi precis haft prov orkade vår lärare inte börja på ett nytt kapitel än, så vi tittade på filmen Outbreak. Den är helt okej, handlar om ett virus som sprider sig över USA och de försöker komma på vart det kommer ifrån och ett botemedel.


Dessa overaller är så heta här i USA! Haha, eller inte!


I Should be Alive

Att jag inte har mycket läxor är otroligt! Bara en till imorron och en till torsdag, och båda är gjorda! Freedom! Haha, ska fira med att gå och träna.

Hade prov idag i Anatomy/Physiology på kapitel 1. Det var lätt, för man fick ha med sig ett papper och titta på och på det pappret hade man typ skrivit ner alla svaren (nästan alla i alla fall). Så det gick bra!

På Health and Drivers var det slappt för vi tittade på film och ska inte diskutera eller någonting om den filmen så det är bra. Dock är filmen hemsk! Den heter "I Shouldn't be Alive" och handlar om hemska händelser som nästan tagit livet av människor, men trots det överlevt. Exempel var det en segelbåt som råkade ut för storm och sjönk, och de ombord klarade sig i en gummibåt utan vatten och mat och med massa hajar omkring sig i sex dagar (tja, två av fem klarade sig...)!



Ny rygga, nya jeans

Som jag lovade så kommer här bilder på min nya ryggsäck och mina nya jeans! För övrigt idag så har jag haft grammatikprov i Engelska, vilket förhoppningsvis gick bra, och ett prov i Health and Drivers, vilket gick helt ok. Jag åt lunch med några tjejer från min Anatomy/Physiology och deras kompisar och det var kul! 

Mamma och pappa har nyss varit iväg och KÖPT EN NY BIL! Vi får den på onsdag, men den är vår (har dock inte sett den än)! Det är typ en Toyota Sienna och den är mörkgrå, har sju säten och har en inbyggd DVD-skärm, grymt!


Yey! The backpack girl!

 


Juniors sida på rallyt


Slänger in en bild som Sara tog på Juniors sida på rallyt! Personerna till vänster i bild ska föreställa Harry Potter, Ron och Hermione (om de var så lika vet jag inte, men kul var det!)


♥ Skype

Nu har jag precis skypat med Malin! Och förra helgen skypade jag med Carro! Det är så mysigt att prata med er där hemma, få dela sina känslor med nån annan, berätta vad som hänt och höra hur det är i Sverige, men det får mig att sakna er alla väldigt mycket! Tack god gud för skype och facebook asså!















Jag saknar mina vänner! Även er som inte är på bilderna ska ni veta!


Lite shopping

Förmiddan rullade förbi och jag gjorde ingenting, bara lite plugg och sappande på TVn's alla hundratals kanaler. Vi bestämde oss för att hitta på något på eftermiddagen, så vi åkte till Eastridge Mall och shoppade lite. Alla i skolan har ryggsäck och eftersom det är så tunga böcker och många mappar så köpte vi oss också varsin ryggsäck. Jag köpte mig ett par jeans också. Det är så mycket billigare än i Sverige! Typ 200 kr för ett par! Middag blev det i food-courten där och jag gjorde mig en wok. Man fick en tallrik som man fyllde med kött, grönsaker, såser och nudlar. Sedan stekte dem på det åt en och så fick man tillbaka den färdiglagade woken. Det var väldigt gott! Är väldigt trött nu, så jag ska nog gå och lägga mig snart och ladda upp inför morgondagen, som jag har en känsla av kommer innehålla en del plugg...


Det var visst Mongolian BBQ!
(Ska försöka att komma ihåg att visa bilder på de nya jeansen och min nya ryggsäck imorron)


RALLY!

Var på mitt första rally idag! Ni kanske tror att jag var och tittade på massa snabba bilar, men icke! Rally är något de har på vår skola (vet inte hur ofta, men några gånger under året i alla fall) och det är svårt att beskriva vad det är för något (fattar det knappt själv, haha). Det är någon slagt tävling och "spirit"-grej.

Så på tutorial gick alla på hela skolan till gympasalen. Där var det superpyntat och läktarna var uppdelade i fyra olika färger, grönt för Freshmen, vitt för Sophomore, blått för Junior och rött för Senior. Nästan alla hade på sig sina klasströjor och alla var supertaggade. Temat på rallyt var... Harry Potter! Så de olika årskurserna var olika elevhem, de hade "byggt" ett litet Hogwarts och på väggarna satt lite olika saker som t.ex. Marodörkartan. Sedan så var det som en liten parodi-pjäs och efter det dansade cheerleaderna. Sist men inte minst så var det tävlingar. Det var tre olika tävlingar och de valde ut personer från varje årskurs som skulle tävla mot varandra (det blev (tur nog) inte jag). Alla skrek och hejade och det går inte att beskriva mer, men det var superskoj i alla fall!

Annars hade jag två prov idag (matte och historia) och gick bra, hoppas jag. Det känndes bra i alla fall. Nu är det äntligen helg och jag ska vila upp mig efter en lång vecka!


Sophomores och Freshmen (ingen bild på "min" läktare, eftersom jag satt på den, haha)


Från kallt till varmt

På fredag har jag mitt första prov! Och det är inte bara ett prov, utan två! Matteprov (känns som jag kan typ allt) och historiaprov (där kan jag inte allt, men jag tror jag vet vad det handlar om i alla fall). Så nu ska det pluggas till dessa, plus att jag måste göra läxor till andra ämnen.

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Bara att det är väldigt svårt att veta vad man ska ha på sig. På morgonen är det kallt, typ 15 grader, och molnigt. Mitt på dagen däremot blir det soligt och typ 23 grader. Så på morgonen vill man ha jeans och tjocktröja, men på dagen vill man ha shorts och t-shirt. Det är ett dilemma, men idag blev det jeans, t-shirt och en kofta, vilket funkade alldeles utmärkt! Lager på lager är tänket här alltså!

"Smart Chicks RULE!"

Det är fortfarande mycket läxor. Och det kommer alltid att vara det, för här har de en ny läxa till varje lektion! Igår hade jag mitt första officiella Quiz! Det var ett oförberett läxförhör i Anatomy/Physiology på en läxa vi inte hade... Asså vi hade jobbat med det lektionen innan, men jag hade ju inte pluggat på det eftersom det inte var läxa, så jag failade totalt! Fick 18/27 vilket är ett D... Aja, i början kan inte allt gå perfekt! Annars igår så var det första gången jag hade alla ämnen på en dag och det var lte stressigt imellan lektionerna, men dagen gick relativt snabbt.

På Anatomy/Physiology idag så gjorde vi lergubbar och satte ut små flaggor på lergubben vart olika saker satt. Det var kul, men svårt att få till en bra gubbe som kunde stå och hade rätt propositioner. På engelskan läste vi högt (just nu läser vi The Crucible, vilket är en pjäs) och det var första gången jag läste högt (slapp förra gången). Det gick väl okej, men jag stakade mig på ett ord och när läraren förklarade ordet för mig lyssnade jag inte riktigt och ba "Va sa du?". Alla vände sig om och stirrade på mig för jag hade råkat säga det på svenska! Men jag ändrade mig snabbt till engelska och så var den pinsamma situationen över.

Vi slutade tidigt idag (13:35) och mamma skulle hämta oss 15:20 efter att hon hämtat Amanda, så jag och Fanny satt och pluggade lite. Och nu ska det bli ännu mer plugg, yay, NOT!


Läxor efetr skolan (inte visste jag att jag fick rynkor mellan ögonbrynen när jag funderar, haha)
I bakgrunden ser man en del av skolan. Har jag sagt att det är en "UTE-skola" med UTE-korridorer?! Så skolan består av massa "småhus" med ca 6 klassrum i varje och skåpen är ute, och där jag sitter på bilden är där man sitter och äter lunch.


Kände för att visa min megasnygga "T-shirt" jag gjort om mig till Anatomy/Physiology


Schemat

Tänkte visa hur schemat ser ut. Det är olika perioder (1-7) och så har man ett ämne per period. Man får ett papper där det står i vilken period man har vad och så får man sätta ihop det själv... Jag har:

1. Anatomy/Physiology
2. English 11
3. Health and Drivers Education
4. Algebra 2
5. ELD
6. U.S. History
7. Inget! (Bara för jag ska ha sport sen)


(På T kan man gå till lärare och fråga saker om man vill och på C är det lärarmöte = sovmorgon!)


Lördagsgodis

Lördagen har inte spenderats på bättre sätt än lite träning, plugg och god mat! Nu blir det lördagsgodis med vår STORA godispåse vi köpte på Costco förra helgen! Haha, men gott är det!


"Everything is BIG in America"


Min första amerikanska fotbollsmatch!

Igår efter skolan (som för övrigt innehöll matte, ELD (Engling Learning Development) och historia allt i nya klasser) så hängde jag och Fanny med Sara hem. Sara är en av svenskarna och hon är supergullig! Vi hängde hemma hos henne, tittade i förra årets yearbook och käkade pizza. Eric (ytterligare en svensk) kom också över och käkade med oss. Sedan fick vi skjuts av hennes mamma tillbaka till skolan för att gå på det amerikanska fotbollslagets första hemmamatch! Det var hur kul som helst! Det blev inte så mycket fokus på själva spelet, men jag förstod mer av spelet när jag gick därifrån än när jag kom i alla fall. Istället träffade jag massor av nya människor och det var superskoj!

Men det bästa på dagen var ju i skolan. Det är nämligen så att fotbollskillarna ger ut sina borta-match-träjor till tjejer för att skapa team-spirit på skolan typ. Och vad händer om inte en kille frågar Fanny om hon vill ha hans jersy?! Haha, hon ba "okey, sure...", men tur för henne att den killen är en av de få snygga killarna på skolan!


Saratoga High's fotbollslag! Go Falcons!


Kommer inte ihåg allas namn, men killen är Eric och den blonda tjejen (utom mig och Fanny) är Sara


Sara och jag med matchen i bakgrunden


Nästan nytt schema

På biologin idag så var det först genomgång av läxan och när det var min tur att svara gick det bra (överlycklig att jag kunde svara och sa rätt, haha). Sedan skulle vi dela in oss i grupper om tre och jag visste inte vilka jag skulle vara med. Men på en gång kom det två tjejer fram till mig och frågade om jag vile vara med dem, så jag joinade dem gladerligen. Vi tejpade på varandra och satte fast massa lappar med lite olika namn på saker och ting, det var annorlunda, men chill, så det var bra.

Sedan gick jag till min studievägledare för att byta matte, men hon var upptagen, så jag lämnade en lapp om att jag ville se henne. Så mitt under historialektionen kommer en elev in och lämnar en lapp till läraren. Det visar sig att den var till mig och det stod att jag skulle gå till min studievägledare (så jag missade halva historian, yey!). Väl inne hos henne byter jag matten till Algebra 2 och tar bort kören (när jag kör cross country kommer det att bli lite mycket och så skulle jag få plats med extraengelska som är en chill lektion med resten av svenskarna). Så jag går in med ett schema och kommer ut med ett helt nytt. Hon flyttade om massa, så nu har jag bl.a. två lektioner med en annan svensk!


Jag fick lapparna med organen! Vi skulle fota oss och skicka bilderna till läraren, så jag tog tillfället i akt!


Mycket att göra

Det är sjukt mycket nu (läxor till varje lektion!), så det blir kort.

Andra dagen idag, gick helt okej. Träffade alla andra svenskar på skolan och vi är sex stycken sammanlagt, så det är kul! Jag har haft English, Health- and Driver Education och Trigonometry/Math 4. Funderar på att byta ner mig en klass på matten, för det var lite svårt och då blir det lättare att hinna med resten. Sedan på kvällen var jag och pappa iväg på info om Fall Sports (jag ska köra Cross Country). Coach Moon var glad att jag skulle börja träna med dem! Annars har det pluggats mycket!

Skulle vilja skriva och berätta mer, men det finns inte riktigt tid just nu, så ni får ha tålamod!

First day at High School

Asså shit! Vet att jag inte kommer att kunna beskriva alla intryck och allt som hänt idag, men det är värt ett försök! (Långt inlägg, men det har hänt mycket!)

Så upp tidigt eftersom skolan börjar 7:50 och vi åkte redan sju härifrån lägenheten för att vara där i tid, i fall att det skulle vara köer. Men det var det inte och halv åtta står två bonda, sjukt nervösa, svenska tjejer på skolgården. Min första lektion var Anatomy/Physiology (vilket är biologi fast bara kroppen). Läraren var jättegullig och presenterade mig för klassen. De hade prov(?!), men jag fick sitta och titta lite i läroboken och fick några papper. Sedan skulle vi välja "clock buddies". Det innebär att man går runt och skriver ner namn på numrena 1-12 och när man jobbar så kanske hon säger en siffa och då ska man jobba med den. Först stog jag helt själv, men sedan kom massor fram till mig och jag fick min klocka ifylld snabbt, 12 "nya vänner" som läraren sa, haha! Sedan fick vi ett papper att jobba med och det är läxan till torsdag (beskriva olika ord, typ).

Brunch var next på schemat. En längre rast bara, men jag träffade Fanny igen och vi stötte på en SVENSK! Linus hette han och är Junior, precis som jag. Ha pekade på oss när han hörde att vi pratade svenska och ba "Ni är svenskar!". Det finns tydligen flera svenskar på skolan som alla är "Ericsson barn", så det är skoj!

Nästa lektion var U.S. History. Boooring! Jag fick mängder med papper och sedan stod läraren och pratade om någon uppgift de hade och jag fattade noll! Det kommer att vara den tråkigaste lektionen, lugnt! Sedan fick vi ett häfte som vi ska läsa igenom, highlighta, skriva kommentarer på och skriva en sammanfattning till. Och allt detta är läxan till torsdag! Har börjat lite och det är jobbigt och tråkigt, men jag fattar, så det är bra.

lunchen satt jag och Fanny och åt tillsammans. Vi åt våra medtagna mackor och njöt i solen medans vi utbytte erfarenheter och snackade om vad som hänt.

Sist, men inte minst, hade vi Consert Choir, vilkeet jag och Fanny har tillsammans. Där var det en tjej som kom fram till oss på en gång och frågade om vi var nya. Hon var så snäll och visade oss hur vi skulle göra, presenterade oss för läraren och hjälpte oss med allt. Sångerna som kören sjöng var väl lite av en besvikelse än så länge, inget mordent, utan mer kyrkoliknade (fast ändå inte). Men de ska iväg på en liten resa med övernattning från fredag till lördag nu i helgen och de ville jätte gärna att vi skulle föjla med, så det ska vi nog. Det blir nog skoj, perfekt för att skaffa nya vänner!

Vi slutade 13:35 idag och då hämtade vi ut lite böcker (vilka är enorma, ser ut som biblar) och sen kom mamma och hämtade oss. Nu har jag börjat med lite läxor och jag har en känsla att att jag kommer att få plugga en del, i alla fall nu i början.


Fanny på lunchen (försökte få med alla som åt luch i bakgrunden, men inser att jag failade lite, haha!)


Daddy, I want this car!

Idag var vi iväg och spanade in lite bilar. Vi gick runt och tittade på Lexus, Audi och BMW (vilket bara är en början i bil-djungeln, haha). Det finns jättemånga snygga och coola bilar och eftersom det är Labour day idag, så är allt extra billigt! Tyvärr så kan vi inte köpa bil förrens mamma och pappa har fått sina social security number, som de får om typ en eller två veckor. Men titta kan man ju alltid göra!

Imorron blir det skola igen efter ett långt och härligt sommarlov. Det känns galet att börja High School och sjukt nervöst! Jag har ingen aning om hur det kommer att vara, men en sak är säker. Det kommer att vara annorlunda!


BMW X5, we like it!


Made in Sweden

Vi börjar fundera på hur vi ska inreda och möbelera huset. Jag tänkte ha ganska mörka möbler (black-brown) med purpurlila som accentfärg. Har jag förresten berättat att vi bestämt vem som ska få vilket rum? Jag får ett rum med eget badrum, hur awesome är inte det?! Men idag blev det en tur till... IKEA! Det var skönt att gå runt och läsa alla svenska namn på möblerna och känna sig som hemma. Vi införskaffade ett skrivbord och en skrivbordsstol så att vi ska kunna göra våra läxor. Sen så handlade vi lite småsaker som man alltid gör när man är på IKEA.

Det bästa var nog ändå the Swedish food market. Att man kan bli så glad av att se och köpa svensk mat när vi bara varit borta i tre veckor. Vi köpte bl.a. köttbullar, lingonsylt, flädersaft, Daim, sill och kaviar. Här ska festas senare i veckan, haha!


(Okej, jag erkänner... Bilden är snodd från Google, men det såg nästan ut såhär)


Costco

Nu har vi premiärhandlat på Costco. Det är som ett stort lager och har massor av olika saker till ett billigare pris. Och matvarorna är i enorma förpackningar! Man köper inte 12 ägg, utan 24 stycken! Och istället för 1 liter juice, är det typ 3 liter juice i förpackningarna... Så vi storhandlade och jag gick runt och skrattade åt de jättestora förpackningarna!




En av alla hyllorna (just denna är med godis)


Nu är allt med skolan fixat och klart!

Det har hänt massor idag! Jag sammanfattar dagen så kort som jag kan. Vi började med att hämta upp lite papper hos vår hyresvärd. Sedan åkte vi till nagelsalongen och jag, Fanny och Amanda fick en härlig och fin manikyr, så nu har man snygga lila naglar! Medans vi gjorde det så åkte mamma till distriktskontoret för min och Fannys skola och lämnade det sista pappret som behövdes. Så då var det klart att åka och fixa med kurser och sånt på skolan och vi hade möte med studievägledaren vid 13:30. Innan dess blev det lite mat, pizza och sandwiches.

Väl hos studievägledaren fick vi välja vilka kurser vi ville ha. Det blev lite förvirring med om jag skulle gå Junior eller Senior, men till slut bestämde vi att jag ska gå Junior. Jag ska läsa engelska, USAs historia, biologi med inriktning kroppen, kör, matte (med nån inriktning), hälsa och körutbildning och så sport såklart! Kör läser jag tillsammans med Fanny, så det ska bli skoj! Men börjar bli riktigt nervös inför skolan nu. Efter vi bestämt kurser åkte mamma och Amanda till Amandas skola för att fixa för henne, men jag och Fanny stannade på vår skola. Med hjälp av en karta tittade vi runt vart vi skulle ha våra lektioner och sa hej till några lärare.

Sist, men inte minst, åkte vi till doktorn för att ta lite tester man behöver för skolan och jag och Fanny gjorde ett hälsotest så att vi får vara med i skolteamen. (Tyvärr blev det inga bilder idag... Kändes inte rätt att ta upp kameran och fota som en turist just idag, haha!)


Registration (almost) check!

Först åkte vi till distriktskontoret för Amandas skola och fick massor av papper att fylla i och läsa igenom. När vi var klara där var det en timma kvar till vi skulle till "mitt och Fannys" distriktskontor, så vi gick och spanade lite i Saratoga downtown. Vi bokade tid för manikyr imorron och tog oss varsin frozen yoghurt! Fortfarande lika gott och idag satsade jag på fruktigt, vilket passade utmärkt i värmen! Sen åkte vi och fixade papperen för att registrera mig och Fanny på Saratoga High School. Det var bara ett papper att fylla i, så det gick snabbt, men de ville ha ett papper till från Ericsson, så det ska vi länma imorron.

Så, på tisdag kommer vi att börja skolan! (På måndag är det nämligen Labour Day och alla är lediga.)


Gooooo Falcons!

Vid 15:30 har vi bokat tid för möte på distriktskontoret. Så då ska vi ta med kontraktet, fylla i massa papper och fixa så att vi kan börja skolan nästa vecka! Saratoga High School, here we come!


De är FALCONS, coolt!


"Det är solsken där jag går"

Yey! Nu har vi varit iväg och skrivit på kontraktet för huset! Så den första oktober flyttar vi in i och nu bli det till att bestämma vem som ska få vilket rum, hur vi ska möbelera mm. Imorron ska vi till distriktskontoren för våra skolor och börja fixa allt som har med skolor att göra. Så nästa vecka blir det skolstart!

Annars så är det värmeböjla här i Kalifornien igen, 30 grader och sol hela dan! Så vi har chillat vid poolen och bara tagit det lugnt (förutom imorse när jag och Fanny tränade).


"Man kan väl ändra sig"

Det gick från ja till nej till JA igen! Hyresvärden ändrade sig igen! Så imorron vid 19:30 ska vi iväg och skriva på kontraktet och på torsdagen ska vi börja fixa allt med skolorna. Yeah!

På eftermiddan idag var vi iväg till en rosengård. Det var jättefint och luktade så gott (otur att man inte kan lägga upp dofter på bloggen, haha). Sedan hittade vi ett centrum som hade PetSmart, vilket är en djuraffär. Man fick ta in djur där så vi gick in med Leia och hittade deras hunddagis och hundhotell. Det var så gulligt på hundhotellet, för de hade en svit och i den fanns det en mini-TV som visade en park med hundar som sprang runt! Haha, nu vet vi att Leia skulle stormtrivas där, hon som "älskar" att titta på TV.


Fanny med sina snygga rosa solglasögon


Hundhotellets skylt


RSS 2.0