Finding a house

Nu har vi precis träffat och haft "möte" med kvinnan som ska hjälpa oss att hitta ett hus. Hon började med att visa oss kartor på hela Kalifornien och gav förslag på resor och sightseeing som vi kan göra (bl.a. åka längst kusten till Los Angeles och San Diego, gå på hiking i Santa Cruz eller åka på vinprovning i Napa Valley). Sedan gick hon igenom de olika områdena och skoldistrikten här i San Jose. Vi vill ha ett hus med 4-5 sovrum, ett bra kök, pool och en fin trädgård, så vi får väl se vad hon hittar för något och var hon hittar det huset. På tisdag ska vi åka runt och titta på de husen som hon hittat, så det ska bli spännande!

Annars idag så har jag och mina systrar varit vid poolen och badat och solat och så har jag och Amanda tagit en promenad med Leia. Vi tappade nästan bort oss, men hittade till slut rätt, så det blev en lite längre promenad än vad vi hade tänkt oss. Och områdena här omkring vår lägenhet är väldigt fina och nybyggda. Är superspänd på vart vi kommer att hamna!


Kommentarer
Postat av: Caroline

Låter kul. Förresten nu får nu ändra i din beskrivning på dig själv, här på sidan, att du inte är påväg att flytta utan att du har flyttat. haha. puss

2010-08-21 @ 16:25:26
URL: http://sidenband.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0