Första stranddagen och shopping i Lahaina

På fredagen, första heldagen på Hawaii, var vi först på "informationsmöte" om lite olika aktiviteter man kunde hitta på på Maui. Så vi bokade en båttur med snorkling och en middag med hula-hula dans. Sedan packade vi ihop lite matsäck, hyrde snorkelutrustning och åkte till Napali beach. Det var en jättefin strand, men tyvärr var det lite dåligt väder och det kom till och med en regnskur (fast trots det så var det 28 grader). Där snorklade vi och såh tre havssköldpaddor! De var så stora och fina, och det var jättecoolt att simma med dem. Sedan åkte vi hem på eftermiddagen, spelade lite minigolf på komplexet där vi bodde, och åt jättegod grillad fisk till middag!

Nästa dag åkte vi in till Lahaina (en stad på ön). Mamma och pappa var och fick information om att köpa andelslägenhet (man fick $100 i rabatt på utflykterna vi beställt då, så det var en bra deal). Medans de gjorde det så gick jag, Fanny och Amanda runt och tittade i affärer och shoppade. Sedan blev det glass och smoothie, så gott! Mamma och pappa skulle varit borta i 2 timmar, men det blev 6 och de "köpte" en andelslägenhet på Hawaii (som de senare undersökte och drog sig ur).


Jag i "vattnet" på Napali beach


Efter snorklingen


Sötaste Amanda i vattenbrynet


Systrarna Stjerngren (en annan Hawaii ö i bakgrunden)


Amanda och Fanny smaskar på glass


Mina vackra systrar


Enda kommentaren är att vi hade tråkigt när vi väntade på mamma och pappa


Kommentarer
Postat av: Anita

Jag vill också bada! :=D

2011-04-17 @ 11:11:08
URL: http://Goofy-nit.blogspot.com
Postat av: Vickan

Gillar din syrras röda brillor. De ser super söta ut.

2011-04-17 @ 19:45:40
URL: http://toria-a.blogspot.com
Postat av: Malin

Åhhhhh va fina bilder!! Och åhhhh va kul det verkar ha varit men vilken otur ni hade i början!! Tur att det blev super sen! :D Miss you! <33

2011-04-17 @ 22:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0