Roadtrip - 4

När alla nationalparker var over and done så blev det lite mera stadsliv, nämligen San Diego och Los Angeles (ungefär en och en halv dag i varje stad). I San Diego var vi och tittade på The Old Town, vi var ute vid en fyr med utsikt över hela San Diego och så var vi inne i stadskärnan och gick runt lite (och shoppade lite, haha). Andra kvällen i San Diego blev det den bästaste och godaste middagen på The Cheesecake Factory, så god mat och efterrätt! Den låg precis vid ett shoppingcenter, så det blev lite snabbshopping då med.

L.A. började med en eftermiddag på Laguna Beach! Söndageftermiddag och alla var till stranden, så det var smockat med folk, men härligt att ligga på stranden lite. På måndagen blev det Disney California Adventure Park (Disneylands systerpark)! Det var hur kul som helst och det blev allt från berg-och-dalbanor, en fallande hiss och Aladdin musikal, till 4-D upplevelser, slänggungor, vattenåkattraktioner och en helt amazing vattenshow på kvällen! Hotellet låg nära parken, så på eftermiddagen gick vi hem och vilade upp oss lite innan vi fortsatte. (Orkade inte släpa med min kamera där, så det blev lite bilder från familjens digitalkamera.)

På resan tillbaka till South Bay Area åkte vi längst kusten och det var vackert (men en aning slingrigt). Vi stannade bl.a. till på Herst Castle, vilket var en jättestor och flådig herrgård och så stannade vi självklart på massor med utsikspunkter.

Snipp, snapp, snut, så var denna roadtrip slut!


En gammal fyr i San Diego (skulle ju inte vara helt fel att bo i de husen, haha)


Fanny och jag med San Diego i bakgunden


Vi var vid en botanical garden i San Diego...


...och såg massor med vackra blommor


California Adventure Park! (Det klarnade upp och blev soligt lite senare på dagen)


Slänggungor, woohoooo!


En del av Herst Castle


Kommentarer
Postat av: Anita

L.A.! :D

2011-08-26 @ 21:22:39
URL: http://goofy-nit.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0