San Francisco och de sista dagarna

Självklart var ett besök i San Francisco ett måste och vi hade fullt schema när vi åkte dit på måndagen. Först Golden Gate Bridge och en liten promenad på bron. Sedan åkte vi till Fisherman's Warf och ville åka ut till Alcatraz, men det fanns inga biljetter så vi gick ut på pier 39 och åt fish and chips på Bubba Gump. Efter det gick vi till Lombard Street (brant och krokig väg) och därifrån hoppade vi på en spårvagn som vi tog till China Town. Där gick vi runt lite innan vi gick till tågstationen och hoppade på ett tåg hem.

Sista dagen tillsammans var tisdagen och på förmiddagen hängde vi med mamma när hon skjutsade Amanda till hennes ridläger. Vi tog en promenad med Leia där och gud var varmt det var! Vid tre-tiden cyklade vi till downtown för en manikyr innan deras hemresa (fast jag gjorde ingen) och en sista frozen yoghurt. Sedan hängde vi i poolen, för det var varmaste dagen och nära 40 grader skulle jag tro!

På onsdagen det det uppstigning supertidigt, runt fyra, för deras flygplan gick 6:55. Allt gick bra på flygplatsen och de blev incheckade hela vägen till Sverige. Sedan var det hejdå, men vi ses snart igen!


Coolaste bron och de coolaste tjejerna!
(Just vid bro var det lite blåsigt, sedan höll vi på att svettas ihjäl)



Den blev en hoppbild också


Sjölejonen vid pier 39


Vi fick bara se Alcatraz på avstånd...


När vi åkte spårvagn så "hängde" vi och höll i oss! Så läskigt i alla backarna, men kul var det! 


Lombard Street, krokig men häftig väg!


China Town


Utsikten från den varma promenaden sista dagen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0